
Emanuela Galizzi
"Biscotto"
(хрумсткае печыва)
Мае кандытарскі водар.
Галаўныя ноты: Бергамот, Апельсін, Цэдра цытрыны, Фігавы ліст.
Сярэднія ноты: Ландыш, Чырвоныя ягады, Цукровая вата, Суніца.
Базавыя ноты: Стручок ванілі, Карамель, Бабы тонкая.
Час выпарэння: 30-45 дзён
Характарыстыкі
Склад: Парфумаваная эмульсія - 100%
Вышыня пакавання: 27.5 см
Ротангавыя палачкі: Натуральнае дрэва бальса – 100%
Глыбіня пакавання: 6.7 см
Форма: Шкло - 100%
Шырыня пакавання: 6.5 см
Вага тавару з пакаваннем (г): 330 г.
Аб'ём – 100 мл
Emanuela Galizzi
"Biscotto"
(хрумсткае печыва)

Мае кандытарскі водар.
Галаўныя ноты: Бергамот, Апельсін, Цэдра цытрыны, Фігавы ліст.
Сярэднія ноты: Ландыш, Чырвоныя ягады, Цукровая вата, Суніца.
Базавыя ноты: Стручок ванілі, Карамель, Бабы тонкая.
Час выпарэння: 30-45 дзён
Характарыстыкі

Emanuela Galizzi
"Biscotto"
(хрумсткае печыва)
Мае кандытарскі водар.
Галаўныя ноты: Бергамот, Апельсін, Цэдра цытрыны, Фігавы ліст.
Сярэднія ноты: Ландыш, Чырвоныя ягады, Цукровая вата, Суніца.
Базавыя ноты: Стручок ванілі, Карамель, Бабы тонкая.
Час выпарэння: 30-45 дзён
Характарыстыкі
Склад: Парфумаваная эмульсія - 100%
Вышыня пакавання: 27.5 см
Ротангавыя палачкі: Натуральнае дрэва бальса – 100%
Глыбіня пакавання: 6.7 см
Форма: Шкло - 100%
Шырыня пакавання: 6.5 см
Вага тавару з пакаваннем (г): 330 г.
Аб'ём – 100 мл
Араматычны дыфузар «Biscotto» ад італьянскага брэнда Emanuela Galizzi стане ідэальным выбарам для аматараў незвычайных фруктовых водараў з прыгожымі гурманскімі адценнямі. Сваім гучаннем водар дыфузара нагадвае пра класічнае італьянскае хрумсткае фруктовае печыва. Водар трымаецца некалькі месяцаў, павольна і хораша змяняючыся і здабываючы ўсё новыя і новыя акцэнты гучання..
Спачатку дыфузар напаўняе памяшканне цытрусавай свежасцю бергамота і апельсіна, ялкава-цытрусавымі нотамі цэдры і саладкавата-рэзкімі адценнямі саспелага інжыра. Затым на пярэдні план выходзяць тонкая саладосць цукровай ванны, даўкаватыя ноткі чырвоных ягад, пах суніцы і водар духмянага ландыша. А калі гучанне парфумернай кампазіцыі падыходзіць да канца, дыфузар дорыць далікатную саладосць карамелі і рэзка-дымны водар бабоў тонка.
Паколькі брэнд Emanuela Galizzi традыцыйна выкарыстоўвае толькі натуральныя эфірныя маслы, араматычная кампазіцыя дыфузара «Хрумсткае печыва» адрозніваецца асаблівай прыгажосцю і атмасфернасцю гучання.
Для пачатку араматызацыі памяшкання варта зняць з флакона вечка і пагрузіць у рыльца ідучыя ў камплекце ротангавыя палачкі. Змяняючы колькасць выкарыстоўваных палачак, вы можаце кіраваць інтэнсіўнасцю араматызацыі памяшкання.